Koç Üniversitesi PIM’e üye oldu.

PIM (Partnership in International Management) 1973 yılında NYU, LBS ve HEC tarafından kurulan ilk uluslararası MBA öğrenci değişim program ağıdır. PIM’de yer alan her bir üye, işletme ve yönetim alanında mükemmeliyeti temsil eder ve sunduğu MBA ya da lisans üstü işletme programı ile bulunduğu ülke ve coğrafyada lider konumdadır. Koç Üniversitesi İşletme Enstitüsü, 2014 yılında PIM Network’e Türkiye’den ilk ve tek üniversite olarak katılmıştır. PIM’in dünya çapında 60 üyesi bulunmaktadır.

PIM, üyeleri arasında uluslararası işbirliğini geliştirmeyi amaçlamaktadır. Bu amaç doğrultusunda öğrenciler, akademisyenler ve araştırmacılar arasında değişimi teşvik etmekte ve ortak program ve araştırma projeleri geliştirilmesini sağlamaktadır.

PIM ile ilgili detaylı bilgi için:www.pimnetwork.org