MSc-CEMS MIM

CEMS Uluslararası Yönetim Yüksek Lisans Programı

Koç Üniversitesi, dünyanın dört bir yanından geleceğin iş liderlerini eğitmek için birinci sınıf akademik kurumları, lider Uluslararası şirketleri ve üstün öğrencileri bir araya getiren uluslararası İşletme (MIM) CEMS (Global Alliance in Management Education) ağının Türkiye Merkez Ofisidir.

Birden çok dil bilen, kültürler arası lisans mezunu öğrenciler için birinci sınıf eğitim ve profesyonel tecrübeyi eşsiz bir şekilde harmanlayan CEMS MIM, en uluslararası ve en fazla kültür çeşitliliğine sahip yüksek lisans programıdır.

CEMS MIM, uluslararası eğitim ve staj/iş deneyimi aracılığıyla, öğrencilerin işletme becerilerini geliştirmelerine, kültürler hakkındaki bilgilerini ve kariyer imkanlarını genişletmelerine yardımcı olur.

Program süresince, öğrencilere, uluslararası bir bağlamda disiplinler arası problemler sunularak ders, münazara ve projelerde analitik ve eleştirel bir bakış açısı benimsemeleri teşvik edilir.

Videoyu oynat

CEMS MIM program boyunca ne sunmaktadır?

CEMS MIM

1988 yılında kurulan CEMS MIM;
  • 34 Akademik Ortak
  • 73Uluslararası Şirket
  • 8 Sivil Toplum Örgütü
  • Mezuniyet sonrası 3 aydan kısa bir sürede işe alınan %95 CEMS Öğrencileri (2010/11 Mezunları)
  • 78 ülkeden 1348 öğrenci (2022-23)
  • 75’in üzerinde ülkede çalışan, 100’ün üzerinde ülkeden 18108 mezunu ile dünyanın gerçek anlamda küresel olan tek birinci sınıf İşletme Yüksek Lisansıdır. (FT 2005-2012)

Müfredat

Müfredat ve daha fazlası hakkında
detaylı bilgi için
tıklayın.

CEMS Partnerleri

CEMS Partnerleri hakkında bilgi için tıklayın.

Kabul

Başvuru hakkında bilgi için tıklayın.

SSS

SSS hakkında bilgi için tıklayın.