KOÇ ÜNİVERSİTESİ TÜRKİYE’NİN “TRIPLE CROWN” UNVANINA SAHİP İLK VE TEK ÜNİVERSİTESİ OLDU
Nisan 2021, Cuma

Koç Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve İşletme Enstitüsü, küresel akreditasyon kuruluşu AACSB International’dan, (Association to Advance Collegiate Schools of Business/İşletme Yüksek Okullarını Geliştirme Derneği) akreditasyon aldı. Daha önce AMBA ve EQUIS akreditasyonlarına da sahip olan Koç Üniversitesi, bu akreditasyonla birlikte Türkiye’den “Triple Crown” (Üçlü Akreditasyon) ünvanına sahip ilk ve tek akademik kuruluş oldu.

Nisan 2021, Cuma

Yeni dönem liderlerinin sahip olması gereken iki değer: Empati ve değişimle başa çıkabilme becerisi. CEMS programı hakkında ve CEMS kapsamında yapılan araştırma ve sonuçları üzerine, Dünya Gazetesi’den Didem Eryar Ünlü’nün, İşletme Enstitüsü Yönetici Direktörü Nida Bektaş ile gerçekleştirdiği röportaj için tıklayabilirsiniz. https://www.dunya.com/genc-dunya/yeni-donem-liderlerinin-sahip-olmasi-gereken-iki-deger-empati-ve-degisimle-basa-cikabilme-becerisi-haberi-618968

CEMS MARENOSTRUM 2021
Nisan 2021, Salı

Marenostrum ("Our Sea" in Latin) was a Roman name for the Mediterranean Sea. Today, it is amongst the most important regional Business Forums organised by CEMS students from four top business schools in the Mediterranean Region: Bocconi University, ESADE Business School, Koç University, and Nova School of Business and Economics.

Habere Git
Join us for the CEMS MSc International Management ”Q&A with Current Students” Webinar!
Ocak 2021, Çarşamba

Want to know what it’s like to be a student in our FT Top-20 ranked “CEMS MSc International Management” program at Koç University?

Fintech Trends for 2021
Ocak 2021, Cuma

Fintech Trends for 2021 with Anna Maj

Habere Git
Uluslararası Yönetim (CEMSMIM) öğrencileri “Covid’in Gıda Endüstrisine Etkisi” konusunda seminer düzenliyor.
Aralık 2020, Perşembe

Uluslararası Yönetim Yüksek Lisans öğrencileri (CEMSMIM), Unilever Orta Doğu, Pakistan ve Sri Lanka'dan sorumlu Finans Müdürü, Selçuk Karalar ile 17 Aralık saat 14.00'da gerçekleşecek bir seminer düzenliyor.

Habere Git
Koç University Graduate School of Business has risen to 58th in Europe and 1st in Turkey in the Financial Times European Business School Ranking 2020.
Aralık 2020, Cuma

Koç GSB was ranked 49th in the global EMBA ranking. Alumni who have successfully completed the EMBA Program at Koç University Graduate School of Business have had a 63% salary increase on average within the last three years. You can see the European Business School Rankings via: http://rankings.ft.com/businessschoolrankings/european-business-school-rankings-2020

Habere Git
İlker Köksal ile “Founder’s FAQ: The Predictable Journey of the Ups and Downs of a Startup”
Aralık 2020, Perşembe

KOÇ ÜNİVERSİTESİ İŞLETME ENSTİTÜSÜ DÜNYANIN EN İYİLERİ ARASINDA

Habere Git
Mustafa İçil ile Dijital Dönüşüm Semineri!

Habere Git
Murat Üçer ile Küresel Ekonomi Semineri!

Habere Git
Koç Universitesi Finans ve Uluslararası Yönetim Yüksek Lisans Programları, QS Sıralamalarındaki yerini aldı!
Ekim 2020, Cuma

QS İşletme Yüksek Lisans Sıralamasındaki başarımızdan dolayı gurur duyuyoruz. Öğretim üyelerimizi, öğrencilerimizi ve personelimizi tebrik ederiz!