Uluslararası Dersler

MSc In Finance LSE Eğitim Gezisi

Koç Üniversitesi İşletme Enstitisü, uluslararası müfredatı ve dünya çapındaki ortak okullarla değişim imkanlarıyla farklı kültürlerle tanışmanızı ve iş dünyasına küresel bir bakış açısı kazanmanızı destekler.

MSc In Finance LSE Eğitim Gezisi

Kapsamlı müfredatımız ve CFA ile bağlantımızın yanı sıra, MSc in Finance öğrencilerimiz için göze çarpan fırsatlardan birisi de London School of Economics gezisidir. Koç Üniversitesi İşletme Enstitüsü MSc in Finance öğrencilerine özel olarak tasarlanan bu program, öğrencilerin LSE öğretim üyeleri tarafından verilen finans derslerine bir finans merkezi olan Londra'da doğrudan erişmelerini sağlar.

Koç Üniversitesi MSc in Finance öğrencilerine özel ve isteğe bağlı olan LSE gezisi, küresel ekonomi ve uluslararası finans anlayışlarını genişletmeyi amaçlayan dersler içermektedir. Ayrıca, öğrenciler program sırasında Londra'daki ünlü finans kuruluşlarını da ziyaret etme fırsatı bulurlar.

Accredited