Uluslararası Dersler

Global Network for Advanced Management

Koç Üniversitesi İşletme Enstitüsü, Global Network for Advanced Management ağının Türkiye’deki tek üyesidir. Tüm dünyadan 30 en iyi İşletme Okulunun üyesi olduğu Global Network for Advanced Management, dünya çapında MBA programının geleceğini belirleyen lider bir organizasyondur. Yale School of Management önderliğinde 2012 yılında kurulmuştur. Koç Üniversitesi İşletme Enstitüsü de kurucu üyeler arasında yer almaktadır.

Global Network for Advanced Management bünyesinde en iyi işletme okullarını barındırararak, işletme ve toplumun karşılaştığı liderlik zorluklarının ele alınmasını sağlayan yenilikçi bir yaklaşım sergilemektedir. Öğretim üyelerine fikir alışverişi, araştırmalarda işbirliği, örnek vaka ve ders materyallerini birlikte hazırlama imkanı vererek ve öğrencilere öncülük edecekleri herhangi bir çevreye ilişkin zorlukları tecrübe etme olanağı tanıyarak, hem ekonomik güce sahip hem de ekonomik açıdan gelişmekte olan ülkelerdeki lider işletme okulları arasında önemli ilişkiler kurulmasına zemin hazırlamaktadır.

YALE MAM PROGRAM

Accredited