Uluslararası Dersler

MSc In Finance LSE Eğitim Gezisi

Koç Üniversitesi İşletme Enstitisü, uluslararası müfredatı ve dünya çapındaki ortak okullarla değişim imkanlarıyla farklı kültürlerle tanışmanızı ve iş dünyasına küresel bir bakış açısı kazanmanızı destekler.

MSc In Finance LSE Eğitim Gezisi

Kapsamlı müfredata ek olarak ve CFA üyeliğinin yanı sıra, İşletme Enstitüsü’nün öğrencilerine sunduğu en önemli uluslararası fırsat London School of Economics eğitim gezisi programıdır. Bu özel program finans yüksek lisans öğrencilerine finans dünyasının merkezinde LSE’den ders alma deneyimi sunar. Bir hafta süren eğitim gezisi, Londra Menkul Kıymetler Borsası ve Avrupa Yeniden Yapılanma ve Geliştirme Bankası (EBRD) gibi ayrıcalıklı kurumlara yapılan saha ziyaretlerinin yanında Koç Finans Yüksek Lisans öğrencilerinin küresel ekonomi ve ekonomik kriz hakkındaki bilgilerini derinleştiren dikkat çekici dersler içeren özelleştirilmiş bir programdır.

Accredited