MSc-KOÇ MIM

Uluslararası Yönetim Yüksek Lisans Programı

2009 yılında kurulan KOÇ MIM, Uluslararası Yönetim programında en prestijli Yüksek Lisansın temelini oluşturmuştur.

KOÇ Uluslararası Yönetim Yüksek Lisansı (Msc), öğrencilere, global iş dünyasında gereken yetkinlikleri sunmaktadır.

Programın ana unsurları aşağıdaki gibidir:

Blok Seminer

Koç Üniversitesi MIM öğrencileri, uluslararası işletme eğitimlerine, Blok Seminer olarak adlandırılan bir hafta uzunluğundaki yoğun bir seminer ile başlamaktadır. Akademik ve kültürel açıdan yoğun olan Blok Seminerlerde tecrübe, program için ideal başlangıç noktasıdır.

Yetenek Seminerleri

Yetenek Seminerleri, CEMS’in yönetimsel ve uygulamalı odak noktalarına örnek niteliğindedir. Yetenek Seminerleri, pratik becerilere ilişkin eğitim seminerleri olup etkin bir profesyonel kariyere başlamak için zorunlu ve uluslararası işletme ortamına kolayca uyum sağlamak için esastır.

İş Projeleri

İş Projeleri, öğrenciler için gerçek yaşam öğrenim tecrübesi olarak tasarlanmışlardır. Mini danışmanlık ekiplerine benzer olan, uluslararası öğrenci ekipleri, hem kurumsal hem de akademik koçların gözetiminde gerçek hayattaki iş problemlerini çözerler.

Videoyu oynat

Uluslararası Yönetim Yüksek Lisans Programı

Program Hakkında

Uluslararası Yönetim Yüksek Lisans Programı, kariyerlerinin erken dönemlerinde az tam zamanlı profesyonel çalışma deneyimine sahip veya hiç tam zamanlı profesyonel çalışma deneyimi olmamış kişiler için tasarlanmıştır. Koç Üniversitesi İşletme Enstitüsü, MIM kapsamında iki program sunmaktadır: Koç Uluslararası Yönetim Yüksek Lisansı ve CEMS Uluslararası Yönetim Yüksek Lisansı.

Başvuru

Başvuru hakkında bilgi için tıklayın.

Müfredat

Müfredat hakkında bilgi için tıklayın.

Kabul

Başvuru hakkında bilgi için tıklayın.

Çift Diploma

Çift Diploma Programı hakkında bilgi için tıklayın.

SSS​

SSS hakkında bilgi için tıklayın.

MIM Mezun Profili

Ortalama Yaş