Koç Üniversitesi Türkiye’nin EQUIS akreditasyonlu tek üniversitesi olmayı sürdürüyor

Yayınlanma Tarihi 2023-12-26 11:42

Ödüller

Next News Image

Financial Times’ın En İyiler Listesinde Koç Üniversitesi İşletme Enstitüsü’nden Rekor Yükseliş

Koç Üniversitesi İşletme Enstitüsü, en prestijli yayınlardan biri olan Financial Times’ın tüm dünyadaki işletme okullarının “Executive MBA” (EMBA) programlarını değerlendirdiği sıralamada sağladığı olağanüstü yükselmeyle 31’inciliğe yerleşerek bu yıl da Türkiye birinciliğini korudu. Dünyanın en iyi işletme okullarının yer aldığı bu devler liginde Koç Üniversitesi İşletme Enstitüsü, bir kez daha Türkiye’den ilk 100’e giren tek okul oldu. Kadın öğretim üyesi oranında %50’ye ulaşan Koç Üniversitesi İşletme Enstitüsü, bu kriterde ise üç üniversiteyle 1’inciliği paylaştı.